Wij bouwen en renoveren uw

 


 


 

 

 

 


 

 


 

 


 

Project Zwembad Dol-fijn

 

Zwembad Dol-fijn in Maassluis ondergaat in 2012 een flinke metamorfose.

LM Bouw heeft in de eerste fase de douchemuur doorgebroken, dit om de doorstroming te bevorderen voor leskinderen.

Bovendien zien ze door deze aanpassing hun ouders sneller.

 

Op de foto's is de schuifwand te zien die geplaatst is in de doorgebroken muur tussen de doucheruimte en de kleedkamer.

 

Er ontstonden vaak opstoppingen in de kleedkamer, doordat er geen directe doorgang was naar het zwembad.

 

Door deze aanpassing kan de ruimte efficiŽnter worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ook de entreehal kreeg met de sloophamer te maken.

Zo is een muur tussen entree en horeca geslecht, waardoor een open ruimte is ontstaan.

 

'Mensen kunnen door deze aanpassing direct doorlopen naar het horecagedeelte.

Deze ingrepen vergroten het gebruikersgemak.'

 

Het horecagedeelte krijgt hiermee een verfrissende facelift en de insteek is het realiseren van een open uitstraling.

.

.

Ook aan het eigen personeel is gedacht.

Zo krijgen de dames van de receptie een extra kast op de begane grond voor bergruimte en promotiemateriaal.

 

Fase 2

 

Het zwembad is na deze werkzaamheden nog niet klaar.

In juli sluit het hele zwembad voor twee weken.

In deze periode staat op de planning de verbouwing van de receptie, waarbij de poortjes en het glas verdwijnen.

 

Dit alles om een open karakter te krijgen zodat de gasten zich  thuisvoelen in een warme prettige omgeving.

 

 

 

 

.

(Bron: Het Algemeen Dagblad en de Maaskoerier)